Διάκριση έλαβε το Green Mission με βραβείο της ΕΕΔΕ στην κατηγορία «Έρευνα και Προγραμματισμός»

Διάκριση έλαβε το Green Mission με βραβείο της ΕΕΔΕ στην κατηγορία «Έρευνα και Προγραμματισμός»

5D3R3676_smallΔιάκριση έλαβε το Green Mission στο πλαίσιο των Corporate Excellence Awards που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Έρευνα και Προγραμματισμός». Η εν λόγω κατηγορία αναγνωρίζει προγράμματα και ενέργειες Εταιρικών Υποθέσεων, τόσο σε επίπεδο στρατηγικής όσο και τακτικών ενεργειών, οι οποίες συμβάλλουν στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων. Πρόκειται για μια ειδική κατηγορία, ο νικητής της οποίας προκύπτει έπειτα από εισήγηση της πρωτοβάθμιας επιτροπής αξιολόγησης που απαρτίζεται από επίλεκτα στελέχη του κλάδου εταιρικών υποθέσεων.

Η βράβευση αυτή, μας ενθαρρύνει για τη συνέχιση της δράσης του Green Mission κι επιβεβαιώνει το κοινό όραμά μας για την εμπέδωση μιας εταιρικής φιλοσοφίας που θα προωθεί την ορθή περιβαλλοντικά ανακύκλωση και θα προβλέπει πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία.

Από τους πρώτους κιόλας μήνες εφαρμογής του, το πρόγραμμα Green Mission κατάφερε να συσπειρώσει γύρω του θεσμικούς φορείς και ένα ευρύ φάσμα εταιρειών που σήμερα αριθμούν τα 35 μέλη! Χάρη στη συμμετοχή όλων σε διάστημα λιγότερο του ενός χρόνου , μέσω του Green Mission συγκεντρώθηκαν 687 τόνοι μπαταριών, εξοικονομήθηκαν 17.334 MWh και μειώθηκαν οι αέριοι ρύποι CO2 κατά 1.106 τόνους!

Με αφορμή αυτή τη βράβευση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Μέλη του Green Mission για την εμπιστοσύνη και για την έμπρακτη στήριξή τους. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι με δική τους συμβολή το Green Mission θα συνεχίσει να επιδιώκει με αξιώσεις τους στόχους του για τη βελτίωση των επιδόσεων της χώρας αναφορικά με τους δείκτες συλλογής μπαταριών, τη δημιουργία βιωμάτων για το κοινό που συνδέονται με την ανακύκλωση μπαταριών μολύβδου και την ενημέρωση για τα οφέλη που πηγάζουν από την τήρηση των ορθών διαδικασιών ανακύκλωσης.