Συμμετοχή και Βράβευση της SUNLIGHT RECYCLING στην εκδήλωση του ECO-Παρατηρητήριο

Συμμετοχή και Βράβευση της SUNLIGHT RECYCLING στην εκδήλωση του ECO-Παρατηρητήριο

Αθήνα 19 Ιουλίου  2017 –

Η Sunlight Recycling συμμετείχε την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, στην ημερίδα που διοργάνωσε η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο δράσεων της πρωτοβουλίας για την Κυκλική Οικονομία ECO-Παρατηρητήριο, με θέμα: «Πως μπορεί να απογειωθεί η Ανακύκλωση στην Ελλάδα;»

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε η SUNLIGHT RECYCLING, για τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθεί αναφορικά με την ανακύκλωση και διαχείριση προϊόντων και υλικών.

Ο κ. Βασίλης Σταμελάκης, Operations Manager της SUNLIGHT RECYCLING, που παρέλαβε το βραβείο, ανέφερε: «Η SUNLIGHT RECYCLING διαθέτει μία υπερσύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης μπαταριών μολύβδου-οξέος, και οι τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιεί εξασφαλίζουν την ορθή περιβαλλοντικά ανακύκλωση κάνοντας πράξη το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας στη χώρα μας. Για την επίτευξη της κυκλικής οικονομίας, δεν αρκεί η ανάκτηση υλικών. Απαιτείται η ανακύκλωση να γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον, και η SUNLIGHT RECYCLING μπορεί να εγγυηθεί την ορθή ανακύκλωση των μπαταριών μολύβδου-οξέος με το ελάχιστο δυνατόν περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

Επίσης αναφέρθηκε στην πρώτη περιβαλλοντική δράση για την ορθή ανακύκλωση μολύβδου-οξέος, το «Green Mission», που υλοποιείται σε συνεργασία με περισσότερες από 40 μεγάλες εταιρείες από διαφόρους κλάδους και με πρωτοβουλία της SUNLIGHT RECYCLING.